عراقچی: تلاش‌های اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی واضح است عراقچی: پزشکیان به زودی به چین سفر می‌کند معاون عراقچی: هیچ معجزه‌ای فردای روز توافق اتفاق نمی‌افتد قتل‌عام گردشگران در حمله مسلحانۀ کشمیر گروسی: ایران در تعامل با مذاکرات هسته‌ای جدی است ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران

چین: آمریکا باید برای احیای معاهده «استارت» پیشقدم شود

نماینده چین در سازمان ملل با اشاره به رونمایی طرح این کشور برای صلح در اوکراین طی روزهای آینده، گفت که آمریکا اولین طرفی بود که از معاهده کاهش تسلیحات راهبردی خارج شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 22
کد خبر: ۱۷۴۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «ژانگ جون» نماینده چین در سازمان ملل بامداد چهارشنبه از زمان رونمایی از طرح صلح این کشور برای جنگ اوکراین و روسیه خبر داد.

 

ژانگ در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره طرحی که چین برای پایان دادن به جنگ اوکراین، به کی‌یف ارائه کرده، گفت که مفاد این طرح طی چند روز آینده منتشر می‌شود.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی درباره تعلیق اجرای معاهده کاهش تسلیحات راهبردی موسوم به «استارت» توسط روسیه نیز اظهار داشت که آمریکا باید اولین طرفی باشد که برای احیای این معاهده پیشقدم می‌شود.

 

این دیپلمات چینی توضیح داد: «استارت۳ همراه با سایر ابزارها، بخش مهمی از معماری امنیت جهانی است. ما متأسفیم که طرف‌های مربوط در حال برداشتن گام‌های منفی هستند. ما همچنان معتقدیم که طرف‌های درگیر باید به مذاکره با یکدیگر در مورد این موضوع ادامه دهند».

 

طبق این گزارش، ژانگ در پاسخ به این سوال که آیا روسیه باید به اجرای استارت۳ بازگردد، تاکید کرد: «ایالات متحده اولین کسی بود که از این چارچوب‌ها بیرون آمد و آنها باید اولین کسانی باشند که آماده برداشتن گام‌های مسئولانه برای اجرای دوباره این ابزارها می‌شوند».

 

روز سه‌شنبه بود که «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که مسکو مشارکت خود در معاهده «استارت‌ جدید» که تنها توافق باقی‌مانده با آمریکا در زمینه کنترل تسلیحاتی است را به حالت تعلیق درآورده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار